PIGGY PARTI sjell FESTËN DYFISH MË TË MADHE në MERIDIAN!

Piggi party është slot loja e parezistueshme e Merdianit. Së bashku me fitimet e shkëlqyera të cilat i garanton kjo lojë, kazinoja online “Meridian” organizoi promovimin fantastik me dhuratat fenomenale. Bëhet fjalë për FESTA DYFISH MË E MADHE! (në gjuhën malazeze: DUPLO VEĆA ŽURKA).Piggy-party-696x386 (1)

Për çfarë bëhet fjalë?

Promovimi ka dye tapa. Etapa e pare fillon prej më 03.06. – 09.06., ndërsa e dyta prej më 10.06. – 16.06. Që të fitohen shpërblimet e vlefshme nevojitet vetëm që lojtari të rrotullojë më së shumti spin-e në lojën slot të parezistueshme Piggi party.

Fondi i përgjithshëm për promovimin e kësaj loje është 1600 euro të ndara në dy etape. Shpërblimet sipas etapave do të ndahen me këtë renditje:

– Vendi i parë 400€ bonus në llogari

– Vendi i dytë 160€ bonus në llogari

– Vendi i tretë 90€ bonus në llogari dhe

– Vendi i 4 – 8  30€ bonus në llogari.

Por kjo nuk është e gjitha! Meridian mundëson edhe kthimin e parave me vlerë 10% nga humbja e realizuar. Në fund të çdo etapës lojtarët të cilët kanë humbje të paktën 5€ do të fitojnë refundimin (Money back) me vlerë prej 10% nga humbja.

Nëse lojtari realizon bonusin përmes Money backadhe zë njërin nga tetë vendet e para do ti paguhen të dy bonuset. Vërtet shkëlqyeshëm!

Pagesa e bonusit do të bëhet menjëherë pas përfundimit të etapës së caktuar, gjegjësisht më 10.06 dhe me 17.06. Bonusi i paguar duhet të rrotullohet 10 herë në lojërat e shkëlqyera slot të Meridianit në mënyrë që ai të kalojë në llogarinë e parave kesh.

Bashkëngjitu edhe ti promovimeve më të mira të Meridianit dhe fito shpërblimet e vlefshme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet