Planet e të MD në Ulqin: SIKUR TË PAKTËN GJYSMA TË REALIZOHEJ

Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare ka deklaruar se çfarë planifikon të bëj këtë vit në Ulqin.

Plani përfshin:

Rikonstruimin dhe rregullimin e Mandraqit në pjesën lindore të Plazhit të vogël,

rregullimin e “Molës së vogël”,

punimet në rehabilitimin e dinave në Plazhin e madh,

punimet në thellimin (heqja e rërës së grumbulluar) në marinën Kacema,

punimi i studimit për përmirësimin e funksionalitetit të marinës Kacema,

punimi i studimit për përgatitjen e hartimit të projektit të marinës në kanalin Port Milena,

revizioni i projektit të rregullimit dhe revitalizimit të “Pyllit të pishave”

adaptimi dhe mirëmbajtja e pistës ekzistuese për vrapim në pjesën prej hotelit “Albatros” deri tek kepi i Gjeranave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…