Plani hapësinor: DERI NË FUND TË VITIT MIRATIMI I DISA PDU

Gradjevinske dozvole, Leje ndertimi, plani, ArhitekturaNë komunë të Ulqinit të premten është mbajtur shqyrtimi publik rreth ndryshimeve dhe plotësimeve të Planit detaj urbanistik (PDU) Ulqin qytet, për lokalitetit “Gjerane 1”.

Ky plan është në shqyrtim publik deri më 25 nëntor. Mbas kësaj përpunuesi do të shprehet për të gjithë vërejtjet.

Portali UL-info mëson se ka filluar puna në përpilimin e Studimit të lokacionit për Katërkollë, ndërsa e gjithë procedura ka përfunduar për PDU Kodra.

Ky dokument planifikues, së bashku me disa PDU tjerë dhe studime të lokacionit, mund të jenë temë e seancave të Kuvendit komunal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci