Plani i betonizimit të parkut në Ranë: PROVË NGA DRAFTI I PHU-së

Që nuk ka kuptim të shtrohet pyetja rreth asaj se a është planifikuar betonimi i parkut të qytetit në Ranë me Draftin e planit hapësinor urbanistik të Ulqinit tregojnë pjesët nga ky dokument.betonimi i parkutNë kohën para nesh duhet të vërtetohet se kujt i ra ndër mend ideja e çmendur e ndërtimit të fortë në njërin nga simbolet urbane të Ulqinit, të rregulluar në mënyrë holtikulturore, me palma të moçme mbi gjashtë dekada.

“Mendoj që ky është skandal të cilin absolutisht nuk duhet ta lejojmë”, tha gjatë diskutimit në Parlamentin e Ulqinit  kryetari i Këshillit komunal të MZ Pozitiv Dritan Abazoviq.Oznaka T1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…