Plani i privatizimit për 2015: PRAPË NË TENDER NHP „Riviera e Ulqinit”

ulcinjska_rivijera_headerNga Këshilli për privatizim dhe projekte kapitale të Qeverisë së Malit të Zi është njoftuar se në planin e privatizimit për vitin 2015 do të jetë dhe Ndërmarrja hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit”.

Përndryshe, tenderi për privatizimin e pronës së kësaj ndërmarrje më të madhe në Ulqin ka dështuar tash tre herë.

Arsyeja është e thjeshtë: shiten aksionet të cilat i ka Qeveria (63,52 për qind), ndërsa njëkohësisht toka jepet në qira afatgjate.

Vlera nominale e kompanisë është rreth 60 milion euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci