Plazhi i vogël: DERI NË FUND TË MUAJIT ZGJIDHJA IDEORE

Panorama Jadran. Mala plazaDeri në fund të tetorit duhet të përpilohet zgjidhja ideore për lokalitetin Plazhi i vogël, mëson Portali Ul-info.

Me këtë do të plotësohen kriteret e nevojshme për dhënien e kushteve urbanistike-teknike për të gjithë ato që kanë pronë në këtë hapësirë më atraktive në Ulqin dhe të cilët dëshirojnë të ndërtojnë.

Ndryshimet dhe plotësimet e Planit detaj urbanistik për këtë lokalitet janë miratuar në shkurt të vitit 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…