PLSH: PROKURORIA SPECIALE HAP LËNDËN NË BAZË TË PADISË KUNDËR KOMISIONIT

VDT, Tuzilastvo, ProkuroriaAvokati i Momçillo Rudoviqit nga Ulqini fitoi njoftimin nga Prokuroria e lartë shtetërore (PLSH) se në bazë të padisë së tij do të hap lëndën Prokuroria speciale në Podgoricë.

Avokati Miliq Miroviq nga Tivari në fillim të këtij muaji ka dorëzuar padinë penale në Prokurorinë e lartë shtetërore kundër kryetarit të Komisionit për zbatimin e shpalljes publike për qiradhënien e lokaliteteve të përkohshme në pronën komunale në Ulqin Allmir Mollabeqiroviq dhe anëtarëve të tij.

Në padi thuhet se ato kanë keqpërdorë pozitën zyrtare.

Rudoviq ka konkurruar në tenderin e parë publik për marrjen me qira të lokalitetet në Ranë të njohur si “Big Ben”, për çka ka ofruar 27,2 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…