“Pobjeda”: FORCA GJITHNJË E MË AFËR PDS-SË

Milo Djukanovic, Nazif Cungu, Forca, DPSPartia nacionale shqiptare, Forca e re demokratike, është gjithnjë e më afër koalicionit më të fuqishëm me Partinë demokratike të socialistëve, shkruan “Pobjeda”.

Siç pohon kjo gazetë, kjo potencialisht, përveç koalicionit të dakorduar në Ulqin, mund të thotë edhe dalje potenciale të përbashkët në zgjedhje parlamentare.

“Drejtuesit e Forcës nuk ishin të pranishëm në takimin e partive shqiptare i cili para dy ditësh është organizuar në Ulqin, e me të cilin Fatmir Gjeka provojë të fitojë mbështetjen e pjesës tjetër të partive shqiptare në mënyrë që të shmangë shkarkimin në Ulqin”, vlerësoi kjo gazetë e Podgoricës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…