Pobjeda: MBYLLET DERA E KOMUNËS SË ULQINIT

ulcinj-zakljucana-vrata-opstine-02-237x300Dera e komunës së Ulqinit të hënën në mëngjes në ora tetë ishin të mbyllura si për palët ashtu dhe për punëtorët e këtij institucion. Kush arriti deri në ora 8 në ndërtesë, kishte mundësi të hynte, pas orës 8 jo. Derën e komunës e “puthën” edhe disa punonjës të administratës shtetërore.

Në pyetjen pse komuna është e mbyllur në kabinetin e kryetarit të komunës për “Pobjeda” kanë thënë ti drejtohemi administratës kadrovike. Në administratën kadrovike na kanë arsyetuar që dera e komunës është e mbyllur sepse të punësuarit nuk vijnë në kohë në punë dhe që dihet koha e parashikuar për punë me palë. Na treguan Vendimin për caktimin e kohës për punë me palë nga viti 2009 dhe rregulloren për mënyrën e evidentimit të pranisë së punonjësve në komunë të Ulqinit nga viti 2011. Mirëpo, sipas rregullores shihet qartë që të punësuarit evidentohen në mënyrë elektronike – përmes kartelave të cilat punëtorët janë të detyruar ti përdorin kur hyjnë në ndërtesë dhe kur dalin nga ajo kështu që ka mbetet e paqartë pse dyert ishin të mbyllura nga ora 9 deri në 11.

Të punësuarit që mbeten para dyerve të komunës për “Pobjeda” kanë thënë që janë të befasuar me këtë akt sepse asnjëherë deri tani nuk janë ,marrë këto masa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën e “Sweet December” me 24 dhjetor do të ngjiten: Accoustic

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë rajoni”, tha të mërkurën në prezantimin e programit të eventit “Sweet

Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS
Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros, transmeton Barinfo. Vitet e fundit kjo zonë nuk kishte furrë buke,

Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN
Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN

Stand up komedia të „Teatrit Teuta“, SY N’SY me aktorin Bashkim Alaj, do të shfaqet të shtunën, me 10 dhjetor, në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë. Të ftuarit e Bashkimit do të jenë kryetarët