Podgoricë: Klubit të Taekwondo-së Ulqini 7 çmime për vitin 2023

Federata e Taekwondo-së së Malit të Zi organizoj të merkuren me datë 07.02.2023 ceremoninë e ndarjses së çmimeve për sportistët më të suksesshëm të vitit 2023. 

Ceremonmija u mbajtë në hetelin premijer në Podgoricë, fjalën hyrëse e mbajti presidenti i federatës z. Predrag Drecun i cili i përshëndeti të gjithë të pranishmit duke ju urur suksesë edhe më shumë sportistëve klube dhe trajnerëve.

Klubit të Taekwondo-së Ulqini i takuan 7 çmime për vitin 2023. 

Në disciplinën e ndeshjes u shpall:

Pioniri më i sukseshëm ishte Denis Çoboviq

Në disciplinën e formave 

Kadetja me e sukseshme Berina Mustafa

Kadeti më i sukseshëm Nehar Dabi

Juniori më i sukseshëm Adnan Mekiq

Seniorja Amra Dushku

Seniori më i sukseshëm Amell Nuti

Klubi i Taekwondo-së Ulqini u shpall klubi më i sukseshëm në disciplinën e formave, çmim ky që e mban që nga viti 2009. 

Tkd Ulqini

Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…