Podgoricë: Koalicioni “Aleanca shqiptare” dorëzoi listën, qe edhe emrat

Sonte koalicioni “Aleanca shqiptare” dorëzoi listën zgjedhore pranë KSHZ-së, të cilën e kryeson deputeti Genci Nimanbegu.

Koalicioni “Aleanca shqiptare” përbëhet nga Forca e Re Demokratike, Partia Demokratike, Lidhja Demokratike në Mal të Zi dhe Grupi qytetar “Lëvizja për Tuz“.

Lista zgjedhore e koalicionit “Aleanca shqiptare” do të jetë lista që do të përfaqësojë shqiptarët nga të gjitha trevat e Malit të Zi.
Shqiptarët e meritojnë t’iu dëgjohet zëri dhe kërkesat e tyre të gjejnë zgjidhje, prandaj ky koalicion do të punojë fuqishëm për të çuar përpara të drejtat e shqiptarëve dhe për të realizuar programin zgjedhur.

Lista e kandidatëve që konkurrojnë në zgjedhjet parlamentare të 11 qershorit 2023.

Më poshtë gjeni listën e kandidatëve që konkurrojnë në Zgjedhjet parlamentare të 11 qershorit 2023.

Nr Emri Mbiemri Profesioni
1 GENCI NIMANBEGU Ekonomist
2 FATMIR GJEKA Dipl.ecc
3 SAUBIH MEHMETI Dipl.ing. Teknologjisë
4 ILMIRA LIKA Gazetar
5 DAMIR BEQOVIQ Afarist
6 GZIM HAJDINAGA Dipl. Ing. Elektroteknikës
7 Dr ILIR ÇAPUNI Dr i shkencave informatike
8 ARDITA RAMA Prof. i gjuhës gjemane
9 FITIM DRAGOVIQ Profesor
10 Dr AGRON IBRAHIMI Dipl.ecc
11 EDISA ÇELEBIQ Dipl.ecc
12 BESMIR MURATI Avokat
13 ADRIANA HOXHA Gjuhë shqipe dhe letërsi
14 DRITON SALAJ Ing. i ndertimtarisë
15 MAJA NUCULLOVIQ Politolog
16 ARBIN ÇAPRIQI Ekonomist
17 ARMEND MILLA Turizmolog
18 AGRON MEHMEDI Dipl.ecc
19 ASTRIT HOXHA Dipl.ecc
20 MIRJETA GJONI Juriste
21 MARKO GORVOKOVIQ Profesor
22 RIDVAN NIKOVIQ Afarist
23 ASLLAN LLUNJI Juristi i administratës publike
24 SALIJE MEQIKUKIQ Master i Logopedisë
25 MINIR KARAMANAGA Ekonomist
26 AHMET MARKASHI Profesor
27 BLERTA KURTOVIQ Menaxhment i doganës
28 ELIRA KOVAÇI Jurist
29 VEBI HARDOLLI Ekonomist
30 BEQIR SELLAJ Mësuesi
31 ANTON MARNIKOVIQ Ekonomist
32 DHURATA HOXHIQ Ekonomist
33 SABRI SALAJ Jurist
34 KRISTJAN DUKAJ Politolog
35 FAIK NIKA Gjuhë shqipe dhe letërsi
36 VALDETE OSMANI HUSIQ Juriste
37 AJET ZAGA Profesor
38 DIAR HAXHIBETI Inxhinier
39 KUJTIM BOCI Ekonomist
40 HAXHERE JAHOVIQ Jurist
41 ELVIR ZEÇEVIQ Menaxher i turizmit
42 SHKELZEN SULEJMANI Arkitekt
43 HANA ELEZAGIQ Juriste
44 MARINA JUNÇAJ Arsim i mesëm
45 ENIS MEHMEDOVIQ Politolog
46 ARBEN XHURRETA Jurist
47 DAVID DEDVUKAJ Arsim i mesëm
48 ENISA MURSELI Diplomate
49 ANTON NIKAJ Historian
50 SUAD GJELLOVIQ Turizmolog
51 ARBEN GJEÇBRITAJ Jurist
52 RUKIJE MEHMEDOVIQ Magjistër i shkencave sociale
53 NEZIR GJEÇBITRIQ Profesor
54 DAUT CEKA Dipl.ecc
55 BASHKIM MILLOVIQ Afarist
56 ANADETA MICAKOVIQ Student
57 MIRSAD FRLUÇKIQ Afarist
58 FATJONA VELIQ Teknik i radiologjisë
59 JOZO XHIKOVIQ Ekonomist
60 FLORIJETA DOÇIQ Ekonomist
61 SKENDER REXHOVIQ Shkolla e lartë e komunikacionit
62 LEONARD DEDVUKAJ Arsim i mesëm
63 MONIKA BERISHAJ Politolog
64 QEMAL BAJRI Prof. Matematike
65 KRISTINA GJONAJ Profesor
66 LEART TAIPI Jurist
67 ARDIJAN MAVRIQ Dipl. Ing. Informatikë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…