Podgoricë: KONFERENCA E GJASHTË PËR KRIPOREN ME 1 PRILL

Konferenca Solana, KriporjaËshtë bërë traditë që në fillim të prillit në Podgoricë të mbahet tubimi i madh për Kriporen e Ulqinit.

Këtë vit Konferenca e 6 Ndërkombëtare për Kriporen do të mbahet me 1 prill në sallën e hotelit “Center Ville”.

Në këtë tubim do të konstatohet se pjesërisht u realizuan përfundimet nga konferenca paraprake, sepse me vendim të Kuvendit të Komunës së Ulqinit nga fundi i qershorit të vitit të kaluar kjo hapësirë u shpallë Park i Natyrës, e pastaj edhe Zonë Ramsar.

Në të gjithë raportet e institucioneve evropiane rregullisht theksohet rëndësia e Kripores.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…