Policia – Ada e Bunës: PADI PENALE KUNDËR PESË ULQINAKËVE

Punonjësit e Policisë në Ulqin kanë ngritur padi penale kundër pesë personave për pesë vepra penale zënie e kundërligjshme e tokës, kurse një person do të mbajë përgjegjësi penale për veprën prodhim, mbajtje dhe vendosje në qarkullim të paautorizuar të lëndëve narkotike, thuhet nga Drejtoria e Policisë.

Siç thanë, në Prokurorinë Themelore Shtetërore në Ulqin policia ngriti paditë kundër  L.B. (30), G.P. (41), N.V. (51), S.V. (49) dhe D.V. (41), të gjithë nga Ulqin, për dyshimin se kanë kryer pesë vepra penale të zënie e kundërligjshme e tokës.

Po ashtu, policia e Ulqinit ka ngritur padinë penale kundër E.I. (16) nga Ulqin, për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale prodhim, mbajtje dhe vendosje në qarkullim të paautorizuar të lëndëve narkotike.

“Gjatë kontrollit nga zyrtarët policor, E.I. e hodhi paketimin me përmbajtje kanabis, të cilin paraprakisht e ka blerë nga personi i panjohur. U gjetën 30 gram kanabis”, thanë nga policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave.

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me