Policia: ARRESTOHEN SHTETASIT E SHQIPËRISË, PESHKONIN NË PJESËN TONË TË GRYKËS

Prangat, Lisice, Policia, PolicijaPunonjësit e Drejtorisë së Policisë të Ministrisë së Punëve të Brendshme – Qendra Rajonale e Policisë Kufitare Jug sot kanë arrestuar shtetasit e Shqipërisë të cilët ilegalisht kaluan kufirin me shtetin tonë në det, e pastaj peshkonin në mënyrë të paligjshme në territorin tonë, thuhet nga Drejtoria e Policisë.

Ato ishin të vendosur në tre varka, në territorin e Malit të Zi dhe po peshkonin me rrjeta.

Ato, pas pagesës së gjobës u lëshuan, ndërsa iu sekuestrua peshku i zënë në mënyrë të paligjshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…