Policia: ELEZOVIQ NË POLICINË KUFITARE

Rudolf ElezoviqIsh shefi i Policisë së Ulqinit Rudolf Elezoviq do të caktohet në policinë kufitare, shkruan Dan.

Kjo gazetë shkruan që do të shpallet konkursi për shefin e policisë së Ulqinit.

Shefi aktual Sead Gjozoviq mbas shkarkimit të Elezoviqit ka marrë këtë funksion si ushtrues detyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…