Policia: GJOZOVIQ NË VEND TË ELEZOVIQIT

Rudolf ElezoviqKomisari i pavarur policor Sead Gjozoviq do të jetë shef i ri i policisë së Ulqinit, mëson Portali UL-info.

Ai do ta zëvendësojë në atë vend Rudolf Elezoviqin, i cili për gjashtë vite ishte drejtues i policisë së Ulqinit.

Gjozoviq ka përfunduar akademinë ushtarake dhe deri në vitin 1999 ishte ushtarak aktiv, kur kaloi në Ministrinë e punëve të brendshme të Malit të Zi. ai një kohë ishte shef i policisë në Rozhajë dhe Tivar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…