Policia: KALLËZIM PËR SHKAK TË PËRDHUNIMIT DHE SHANTAZHIT

reg-ulcinjska-policijaPunonjësit e Njësisë së sigurisë në Ulqin arrestuan të marten R.E. (1982), i cili lindi në Kosovë, për shkak të përdhunimit dhe shantazhit, në dëm të Ulqinakut N.B. (1950).

Qytetari i Ulqinit e lajmëroi R.E. në polici duke thënë se të dielën, rreth orës 17, e detyroi në akte të pahijshme. Ka thënë se njëkohësisht ai e fotografoi me telefon celular në mënyrë që ta shantazhoi dhe kërcënoi që incizimin do ta publikojë në Facebook.

Një ditë më vonë i kërkoi 250 euro, të cilat N.B. ja dha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…