Policia Komunale: 15 GJOBA PËR ZHURMË NË BRIGJET E BUNËS

Nga Policia komunale thonë se mundohet të kujdeset për ruajtjen e një “zone të qetë në natyrë” brenda kufijve të juridiksionit të vet.

Sipas fjalëve te tyre, në periudhën paraprake janë paraqitur rreth pesëmbëdhjetë gjoba për shkelje të rregullave dhe shkatërrim të kësaj zone.

Inspektorët tanë janë çdo ditë në terren dhe do të vijojnë të përgjigjen për të gjitha parregullsitë në të ardhmen, shton nga ky organ i Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…