Policia Komunale: HEQIN OBJEKTET ILEGALE NGA HAPËSIRAT PUBLIKE

IMG-9b0e4aad2a57654de7d8570e5b946d0d-VTë martën Policia Komunale ka kryer heqjen e objekteve ilegale nga hapësirat publike, mëson Portalin Ul-info.

Aksioni është kryer në pjesën e ngushtë të qytetit, ndërsa do të vazhdojë nesër për heqjen e reklamave ilegale në Kala.

Njëkohësisht në zonën e Anës së Malit po bëhet aksioni i kapjes së lopëve, të cilët vijnë nga Shqipëria, dhe bëjnë dëm të madh banorëve vendas të fshatrave kufitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…