Policia komunale: NGA E HËNA AKSIONE NË RANË

Pas festave të 1 majit, Policia komunale nis me aksione të shtuara në terren.

Kështu, siç thuhet, nga e hëna e datës 8 maj do të fillojë të pastrohen për këmbësorët trotuarët nga tavolinat dhe karriget në Plazhin e Vogël.

Shtohet se do të hiqen edhe reklamat dhe gajbat e vendosura në trotuare dhe/ose parkingje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…