Policia Komunale: PA PËLQIMIN E ORGANEVE SHTETËRORE KRYHEN PUNIMET NË SHAS

Kalaja e Shasit, Stari grad SasNë bazë të kërkesës së kryetarit të Bashkësisë Lokale Katërkollë se erdhi deri tek devastimi fizik në Kalanë e Shasit, inspektorët e Policisë Komunale në Ulqin dje pasdite vizituan këtë lokalitet arkeologjik.

Në procesverbalin zyrtar i cili iu dërgua adresave të rëndësishme në adresat e rëndësishme të shtetit dhe Komunës, konstatohet se pa pëlqimin e Drejtorisë për Mbrojtjen e Të Mirave Kulturore të Malit të Zi u kryen punimet në kishën e Shën Gjonit.

Theksohet në momentin e kontrollit në Shas inspektorët nuk gjetën askënd, si dhe që procesverbalit ia bashkëngjiten edhe fotografitë nga vendngjarja dhe ia dërguan Drejtorisë.

Nga Mitropolia Malazeze-Bregdetare është paralajmëruar se në këtë vend mitropoliti Amfilohie do të mbajë liturgjinë.

Pas kësaj ai do të vizitojë kishën në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit