Policia komunale: PADI PËR SHKAK TË REFUZIMIT TË LEGJITIMOHET

TaksiInspektori i komunikacionit Ardian Muçaj ka lajmëruar në polici që, gjersa po kryente kontrollin e taksistëve të egër me inspektorin komunal Amir Mehmetin në Plloçë, një person e ka penguar në kryerjen e detyrës zyrtare.

Tha se bëhet fjalë për personin M.R., i cili refuzoi kërkesën e tij që të dorëzojë dokumentet personale dhe pastaj u largua.

Prandaj kundër këtij personi, në proces të rregullt, do të dorëzohet padia penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…