Policia Komunale: PRONARËT E OBJEKTEVE TË PËRKOHSHME TË PAGUAJNË DETYRIMET

Objektet e përkohshme të parashikuara me Program, të cilat janë kontrolluar dhe u janë dorëzuar vendimet me afate për shlyerjen e detyrimeve, do të hiqen nëse nuk i kanë kryer ato, njofton Policia komunale.

Gjithashtu shtohet se sot ka nisur aksioni për lirimin e trotuareve në të gjitha pjesët e Komunës.

Kjo masë vlen veçanërisht për ranë, ku nga hapësirat publike do të hiqen karrigët, tavolinatë, dërrasat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…