Policia: NË AUTOMJETIN E PARKUAR GJENDEN 150 KG MARIHUANË

PolicijaPolicia e Ulqinit në rrugën Zogaj – Goranë gjeti automjetin e parkuar, në të cilin dyshohej se ka lëndë narkotike.

“Me urdhër të Gjykatës së Lartë në Podgoricë, policia bëri kontrollin e këtij automjeti në të cilin u gjetën tetë paketime me përmbajtje lëndë narkotike të llojit marihuanë me peshë totale rreth 150 kilogram”, njoftohet nga policia.

Shtohet se policia po ndërmerre masat dhe veprimet nga kompetencat e veta për zbardhjen e kësaj ngjarje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…