Policia: NË SHTEGVASHË GJENDEN 361 KILOGRAM DROGË

Droga (1)Punonjësit e Drejtorisë së Policisë – Departamenti i sigurisë kufitare në Ulqin të mërkurën, në malin Shtegvashë, zbuluan drogën e llojit skank e cila paraprakisht ishte kontrabanduar nga Shqipëria në Mal të Zi.

Me këtë rast u sekuestruan 361,03 kilogram skank, si dhe fugoni me të cilin, siç dyshohet, u kontrabandua skanku dhe në të cilin u gjend droga.

Fal reagimit të shpejt të policisë dhe bashkëpunimit cilësor të cilin policia kufitare e Malit të Zi e ka me atë të Shqipërisë, personi i dyshuar, P.GJ. (45) nga Podgorica, shtetas i Malit të Zi, u arrestua.

Ky person pastaj iu dorëzua policisë malazeze për procedim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…