Policia: NË SUKUBINË SEKUESTROHEN PAJISJET PËR TELEFONA CELULAR

Sukubine-Muriqan, Sukobine-Murican, Kufiri, GranicaGjatë kontrollit të autobusit i cili udhëton në relacionin Prishtinë – Ulqin, punonjësit doganor të premten tek një person gjetën mall të pa lajmëruar, njoftohet nga Drejtoria e Policisë.

Siç thuhet, bëhet fjalë për pajisjet për telefona celular.

Malli i palajmëruar u sekuestrua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…