Policia: NË VEND TË GJOBAVE PËR 8 MARS GRAVE I DHURUAN LULE

Policija 8 MartPolicia e Ulqinit të premten, në bashkëpunim me Organizatën Turistike, me aksion modest kanë shënuar 8 marsin – Ditën Ndërkombëtare të Gruas.

“Ne përfaqësueseve të gjinisë më të bukur të cilët ishin në kundërvajtje në vend të gjobës, me paralajmërim, ia dhuruam karafilat”, tha drejtuesi i Sektorit për Komunikacion pranë Policisë së Ulqinit Aleksa Koçoviq.

Policët Sinisha Dulloviq dhe Petar Vojvodiq, së bashku me zyrtarin e OT-së Beqir Zatin, i dhuruan grave, pjesëmarrëse në komunikacion, rreth 100 lule.

Në aksion ishin të pranishëm shefi i Departamentit Policor në Ulqin Arben Tagani dhe shefi i policisë Nikolla Tomoviq.

Koçoviq tha se gjendja e sigurisë së komunikacionit në Ulqin është në nivel të kënaqshëm dhe shprehu pritshmërinë se këtë sezon komunikacioni në Ulqin do të jetë më mirë i rregulluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022