Policia nën hetim: MERRNIN PARA NGA INSTITUCIONET, AFARISTËT DHE QYTETARËT

Prokuroria themelore shtetërore në Ulqin kontrollon se a janë pasuruar vite me radhë udhëheqësit dhe punonjësit e stacionit të policisë në këtë qytet në llogari të qytetarëve, mëson “Vijesti” nga Prokuroria e lartë shtetërore.

Mbas kontrollit ato do të vlerësojnë se a ka në punët e udhëheqësve të policisë së Ulqinit dhe punonjësve të saj elemente të veprave penale për të cilët hetohen zyrtarisht.

Punën e policisë së Ulqinit vitin e kaluar e kontrolloi Departamenti për kontroll të brendshëm të Drejtorisë së policisë në mënyrë që të vërtetohet se a janë marr para nga qytetarët për nevoja private. Mbas kësaj, Prokuroria themelore shtetërore morri në pyetje një numër të caktuar të  personave dhe formoi lëndën. Siç shkruan kjo gazetë e Podgoricës, deklaratën në prokurori lidhur me financimin e policisë ja kanë dhënë qytetarët e shumtë, afaristët, drejtorët e ndërmarrjeve publike dhe kryetari i komunës së Ulqinit. Në regjistrin e atyre që kanë dhënë para është dhe emri i personit i cili para pesëmbëdhjetë viteve është arrestuar për kontrabandë të disa kilogram heroin.

Udhëheqësi i stacionit policor në Ulqin Rudolf Elezoviq tha që nuk do të komentoi punën dhe as deklaratat e Prokurorisë duke shtuar që mendon që keqpërdorimet që pretendohen janë “fantashkencë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do