Policia: NGRITET AKUZA NDAJ NJË PERSONI PËR VJEDHJE NË KACEME

Kacema, KacemePunjonjësit e Drejtorisë së policisë kanë identifikuar personin për të cilin dyshohet që në marinën Kacema në Ulqin ka vjedh tre motorë anijesh, të ashtuquajtura penta.

Siç është lajmëruar nga Drejtoria e policisë punonjësit e Policisë së Ulqinit me 22 gusht ia dorëzuan zëvendësit të Prokurorit themelor shtetëror në Ulqin raportin e veçantë, si plotësim të padisë penale, kundër A.K. (34) nga Ulqini, për shkak të dyshimit që ka krye tre vepra penale – grabitje.

“Aktivitetet policore ngrenë dyshimin që A.K. ka kryer veprat penale në natën në mes 20 dhe 21 gushtit të vitit 2014 në mënyrë që në marinën Kacema, në Plazhin e vogël në Ulqin, është afruar tre anijeve, në pronësi të N.B., A.A. dhe A.N, nga të cilët ka tjetërsuar nga një motor- penta (gjithsej tre) në mënyrë që fillimisht me përdorim të mjeteve dhe forcës fizike ka thyer drynat me të cilat motorët ishin të siguruar. Ai, siç dyshohet, mbas kësaj është larguar nga vendngjarja”, thuhet në kumtesë.

Në vendngjarje është kryer hetimi, ndërsa janë marrë dhe masa tjera zyrtare në bazë të cilëve A.K. është identifikuar dhe të nesërmen është proceduar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS
“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS

E vetmja gazetë javore në gjuhën shqipe në Mal të Zi, “Koha javore” ka një kryeredaktor të ri nga numri 1022. Këshilli programor i kësaj gazete vendosi që këtë funksion ta kryejë sociologu dhe publicisti

Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE
Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE

Të martën e ardhshme ulqinakët dhe mysafirët e tyre do të kenë një mundësi unike për të ndjekur një koncert të katër yjeve të muzikës klasike. Bëhet fjalë për Josif Gjipalin dhe Kastriot Tushën, tenor

Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA
Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA

Në sallën e mbushur përplot të Shtëpisë së Kulturës – Ostros, të mërkurën (10 gusht 2022) është bërë përurimi i përmbledhjes “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda. Në emër

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas