Policia: NJOFTIMI I NXËNËSVE TË KLASËS SË PARË ME RREGULLAT E KOMUNIKACIONIT

Orët e sigurisë, të dedikuara për nxënësit e klasës së parë, mbahen në të gjithë shkollat e territorit të komunës së Ulqinit, ndërsa i realizojnë punonjësit e Njësisë së policisë në kuadët të implementimit të projektit “Puna e policisë në komunitet”.

Qëllimi është njoftimi i nxënësve me problemet e sigurisë dhe mënyrat e përballimit të tyre, nga kalimi i rrugës deri tek adresimi tek polici kur janë në vështirësi. Mbas mbajtjes së orës në të cilën transmetohet filmi edukativ, nxënësit shoqërohen me policët, të cilët, nëse ju lejojnë kushtet klimatike, ju tregojnë makinën dhe motorin të cilin e përdorin në punë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…