Policia: PADI PËR DHUNË NDAJ GRUAS

Nasilje u porodiciPolicia e Ulqinit ka çuar padi penale kundër Jasmin Bajroviqit prej Kodrave për shkak të dyshimit që ka krye vepër penale – dhunë në familje, shkruan “Vijesti”.

Policia ka vërtetuar që Bajroviqi jeton me bashkëshorten e pakurorëzuar prej prillit.

Ajo e ka lajmëruar më herët që ai e mban në shpi pa vullnetin e saj.

Nga Drejtoria e policisë pohojnë që Bajroviq është përfaqësues i sektit vehabi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…