Policia: RRITEN AKTIVITETET KUNDËR KRIMIT EKONOMIK

reg-ulcinjska-policijaNga Njësia e Sigurisë në Ulqin njoftuan se u forcuan aktivitetet në shuarjen e krimit ekonomik.

Siç theksohet, vetëm gjatë nëntorit u dorëzuan një sërë padishë kundër shoqërive ekonomike ku dëmi ndaj buxhetit shtetëror është rreth 100.000 euro.

Nga fillimi i vitit u regjistruan gjithsej 25 vepra penale nga fusha e krimit ekonomik. U dorëzuan gjithsej 25 padi penale kundër 23 personave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…