Policia: SHPËRTHEN ZJARRI NË BARIN E PLAZHIT NOKI BEACH

Plazhi madh, Velika plazha 1Në objektin prej druri në plazhin Noki Beach në ora 18.50 ka shpërthyer zjarri, është deklaruar portalit CdM nga Drejtoria e policisë.

Siç thuhet në kumtesën e policisë, në zjarr nuk kishte të lënduar.

Objekti i drurit, përndryshe, përdoret si restorant.

Hetimi është në vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…