Policia: TETË PERSONA NË ULQIN SHKELEN KUFIZIMIN E DALJES NGA OBJEKTI

reg-ulcinjska-policijaPolicia gjatë natës së kaluar procedoi personat të cilët shkelën masën e kufizimit të daljes nga objektet e banimit prej orës 11 deri në orën 5 të mëngjesit, njoftohet nga Drejtoria e Policisë.

Siç thuhet, numri i atyre të cilët shkelen masën në territorin e Komunës së Ulqinit është tetë.

I njëjti numër i personave shkeli masën edhe në periudhën prej orës 19 të premten deri të shtunën në ora 5 të mëngjesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…