Policia: VRASËSIT E STANE BOZHOVIQ KISHIN NDIHMËSIN NGA ULQINI

Samir Adrovic, VijestiPolicia së bashku me vrasësit e mësues së pensionuar Stana Bozhoviq të cilët erdhën nga Shqipëria, ka identifikuar edhe personin nga Ulqini i cili iu ndihmoi në krim, shkruan „Pobjeda“.

Por, emri i tij nuk është publikuar akoma.

Bozhoviq është vrarë para dy muaj, më 14 shtator në shtëpinë e vet në vendbanimin Meteriz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…