Popoviq: E kuptojmë nervozizmin tuaj për humbjen e sigurtë që ju pret, por kjo s’ju jep të drejtën të shkatërroni pronën e qytetarëve

Më kot përpiqeni të justifikoni vandalizmin dhe rrugaçërinë e kandidatit tuaj për këshilltar. Asfaltimi po bëhet sipas të gjitha standardeve dhe procedurave të përcaktuara. Mirëpo, ka mënyra tjera për ta vërtetuar e jo duke shkulur asfaltin e freskët. Asnjë njeri normal nuk mund ta justifikojë një akt të tillë, si dhe është shqetësues vetë fakti që shkatërrimi i infrastrukturës rrugore bën pjesë në marketingun tuaj parazgjedhor. Ndoshta do ju shkonte më shumë për shtat që kompania e Marko Bata Careviqit të asfaltonte në Ulqin, për marrëdhënien e përzemërt që lideri juaj ka krijuar së fundmi me kryetarin e Komunës së Budvës i cili njihet vëçanërisht për asfaltimet e tij. Sidoqoftë, ne ju jemi mirënjohës për promovimin falas, sepse reagimi juaj është dëshmia më e mirë se në Ulqin po punohet. Kjo është, në rradhë të parë, e rëndësishme për qytetarët dhe do e kenë ata në dorë ta gjykojnë.

Gjithashtu, është jokoherente kur URA flet për rëndësinë e cilësisë. Po të kujdeseshit ju për cilësinë, një nga “ekspertët” tuaj apostolik nuk do merrej me revanshizëm dhe nuk do shkarkonte drejtorë që punonin sipas ligjit. Dëmin shumë milionësh që e shkaktuat me vendime të tilla në fund do duhet ta paguajnë qytetarët nga xhepi i tyre, ndërsa me ato para do mund të zgjidhej çështja e të gjitha rrugëve të Ulqinit. Kishit gati dy vjet në qeveri për ta dëshmuar atë që dini, për të nisur projekte zhvillimore ose për të ndërtuar diçka të re. Përveç faktit që së bashku me partnerët tuaj punuat në çmontimin dhe shkatërrimin e themeleve të shtetit, ne nuk mbajmë mend asgjë tjetër nga rezymeja juaj ndërtimore. Kjo shihej dhe në qëndrimin e qeverisë tuaj ndaj Podgoricës si dhe qyteteve tjera ku nuk keni paguar punët e kontraktuara ose të nisura, e jo më të keni nisur diçka të re. Fjalia e famshme “tokë e djegur” pas “ekspertizës” tuaj po që ka marrë kuptimin e duhur.

Si përfundim, e kuptojmë që jeni nën presionin e madh që shefi juaj mos të pësojë humbje në vendlindje, por së pari – nuk do të ishte për ju hera e parë, dhe së dyti – gjeni një mënyrë tjetër për të shprehur nervozizmin dhe pakënaqësitë nga misioni i pamundur që keni përpara. Asfalti, sigurisht, nuk është fajtor për humbjen e sigurt që ju pret të dielën.

Mr Ivana Popoviq, kandidate për këshilltare nga lista “Po, për Ulqinin dhe Malin e Zi”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe kanë një histori prej së

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,

CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 24 qershor, në periudhën prej orës 08 deri në 14,30, pa energji elektrike do të jetë pjesa e Qytetit përballë

Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR
Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR

  Zyrtari i lartë i Partisë Demokratike, Beqir Sella, është kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai është deputet i asaj partie në Kuvendin komunal dhe kryen edhe