“Porshe” padit Mujo Rexhen: NUK PAGOI KËSTET PËR AUTOMJET

porsche_leasingKompania “Porshe lizing” paditi biznesmenin nga Ulqini dhe pronarin e “Rexha kompani” Mujo Rexhen (40), sepse nuk paguante këstet për makinën e vet luksoze me vlerë rreth 120 mijë euro.

Siç shkruajnë “Vijesti”, Rexha e morri makinën në lizing në vitin 2008 për nevojat e kompanisë së vet.

Ndihmësja në “Porshe lizing” Angjella Rajkoviq tha që Rexha ju detyrohet rreth 20 mijë euro.

Ky qytetar i Ulqinit nga korriku ndodhet në burg në Spuzh, në mbajtjen e dënimit prej gjashtë muajsh, sepse tek restoranti “Alfa” ka ndërtuar objektin pa leje ndërtimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…