Portali Ul-info – medium i komunitetit: MBUSHËM GJASHTË VJET

UL info LogoSot, me 3 qershor, Portali Ul-info i mbushi gjashtë vjet. Prej krijimit të vet, mediumi ynë publikoi mbi 24.000 informata, komente, analiza dhe artikuj hulumtues në të dy gjuhët dhe përvetësoi rolin e dëshmitarit të pashmangshëm të ndodhive në këtë komunitet. Saktësisht, atë të mediumit të komunitetit.

Nisëm me modesti, por me vizion të qartë: që, duke u përmbajtur standardeve etike dhe profesionale, lexuesit t’i informojmë në kohë dhe saktësisht. Të krijojmë hapësirën më të madhe të lirisë.

Faktet dhe jetëgjatësia jonë tregojnë se kishim sukses. Po ashtu, që jemi mediumi më i lexuar, më i cituar dhe më me ndikim në mjedisin tonë. Patjetër, kemi numër të madh lexuesish në mesin e diasporës sonë.

Gjithashtu, me kënaqësi pohojmë se kemi partnerët tonë të punës të cilët njohën Portalin tonë si urë lidhëse me klientët e tyre.

E gjithë kjo është dëshmi që mediumi ynë arsyetoi qëllimin e formimit, e Ju, të nderuar lexues, çdo ditë na jepni besimin tuaj. Faleminderit!

Neve na mbetet t’ ju premtojmë se do të jemi edhe më të mirë! Dhe që së shpejti, ky Portal, do të ketë pamje të risuar.

Me respekt të veçantë,

Mustafa Canka, kryeredaktor

Admir Gjoni, administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS
“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS

E vetmja gazetë javore në gjuhën shqipe në Mal të Zi, “Koha javore” ka një kryeredaktor të ri nga numri 1022. Këshilli programor i kësaj gazete vendosi që këtë funksion ta kryejë sociologu dhe publicisti

Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE
Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE

Të martën e ardhshme ulqinakët dhe mysafirët e tyre do të kenë një mundësi unike për të ndjekur një koncert të katër yjeve të muzikës klasike. Bëhet fjalë për Josif Gjipalin dhe Kastriot Tushën, tenor

Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA
Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA

Në sallën e mbushur përplot të Shtëpisë së Kulturës – Ostros, të mërkurën (10 gusht 2022) është bërë përurimi i përmbledhjes “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda. Në emër

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas