Portali UL-info: SHTATË VITE NGA FILLIMI I PUNËS

UL info LogoTë mërkurën, më 3 qershor, mbushën plotë shtatë vite nga fillimi i punës së Portalit Ul-info. Ky është një përvjetor modest, por tregon për ekzistencën e medias tonë.

Në këtë periudhë 2.557 ditore publikuam saktësisht 26.996 informata, opinione, analiza ose kuriozitete, në dy gjuhë, që do të thotë se çdo ditë në Portalin Ul-info kishte më shumë se 10 përmbajtje të reja.

Besueshmërinë e medias e dëshmon fakti se ndiqet brenda dhe jashtë vendit, se na citojnë mediat tjera, se njerëzit na besojnë.

Prandaj, për shembull, është logjike që pikërisht përmes kësaj platforme diaspora e Ulqinit do të iniciojë promovimin e ideve, projekteve, planeve dhe vizioneve të veta për zhvillimin e kësaj komune.

Qasja profesionale dhe e përgjegjshme ndaj gazetarisë dhe opinionit të cilën e kultivuam gjatë tërë kësaj periudhë u vërtetua edhe gjatë pandemisë së koronavirusit. Lexueshmëria e portalit u rrit dukshëm, sepse opinioni dëshiroi dhe fitoi informatat e shpejta dhe të sakta, pa sensacionalizëm dhe përhapje të panikut.

Me kënaqësi theksojmë se pothuajse të gjitha kompanitë që reklamohen në faqen tonë, gjenden në Listën e Bardhë të Drejtorisë Tatimore. I falënderojmë për bashkëpunimin dhe iu dëshirojmë suksese në punë, njëjtë sikur të gjithë atyre që e përdorin faqen tonë për shpallje të ndryshme.

Patjetër, edhe të gjithë ato që na ndjekin dhe përkrahin.

Përzemërsisht,

Mustafa Canka, kryeredaktor

Admir Gjoni, administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…