PRANVERA NE ANE TE MALIT: Te shtunën dita qendrore

Manifestimi “Pranvera në Anë të Malit” do të vazhdojë të shtunën me ditën e tij qendrore, e cila mbahet në stadiumin e Shasit, në kuadër të së cilës do të shfaqet programi kulturo-zbavitës i përbërë nga muzika popullore, lojërat popullore tradicionale, prezantimi i etnografisë së Anës së Malit, panairi i ushqimit tradicional etj.

Para programit kulturor-artistik, i cili fillon në orën 17.00, pjesëmarrësit do të kenë mundësi të vizitojnë Qytetin e Vjetër të Shasit dhe lokalitetin ku po zhvillohen gërmimet arkeologjike.

Me këtë veprimtari mbyllet edicioni i sivjetshëm i këtij manifestimi. Ai filloi më 23 maj me një mbrëmje kulturore ku u shfaq filmi dokumentar kushtuar 10-vjetorit të Manifestimit „Pranvera në Anë të Malit“, u ndanë fletëfalënderime për sponsorët dhe u hap ekspozita e fotografive “Pranvera në Anë të Malit ndër vite”.

Natën e dytë të tij, më 24 maj, u shfaq monodrama “Johan Padan dhe Amerikat”, kurse më 26 maj janë mbajtur gara në qitjen e pjatelës dhe tryeza e rrumbullakët me temë “Trashëgimia kulturo-historike në funksion të zhvillimit të turizmit në Anë të Malit”.

Të dielën, më 2 qershor, është mbajtur Dita e sportit, ku janë zhvilluar gara në vrapim, turneu në ping pong, turneu në shah, turneu në volejboll dhe turneu në futboll.

Manifestimi “Pranvera në Anë të Malit”, i cili organizohet nga Shoqata “Ora” shënon sivjet edicionin e tij të dhjetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari
Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë më vonë disa

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide