Prap probleme: NUK KA UJË, INTERNET, SHTYHET PANAIRI

Prishja në transmetuesin e energjisë ka shkaktuar që në burimet ujit në Lisën Bore nuk ka rrymë elektrike, kështu që prej të shtunën pasdite gati i tërë territori i komunës së Ulqinit nuk ka ujë. Jozyrtarisht mësojmë që furnizimi i rregullt me ujë do të normalizohet të dielën pasdite.

Disa pjesë të qytetit kanë mbetur po ashtu pa rrymë elektrike të shtunën, ka probleme të mëdha dhe me internetin, derisa trafiku është shumë i rënduar. Në Rivierën e Ulqinit gjatë të premtës dhe të shtunës erdhi valë e madhe e mysafirëve dhe pritet që mund të zgjas deri në fund të muajit.

Për arsye të shiut i cili ra të shtunën është vendosur që një ditë më vonë, gjegjësisht të shtunën të shtyhet fillimi i Panairit të 13 të librit. Ishte paralajmëruar që këtë manifestim tradicional kulturorë do ta hapin pretenduesit e fronit të Malit të Zi dhe Shqipërisë, princërit Nikolla i I dhe Leka i II, me të cilët të shtunën foli kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT
Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT

Në fillim të javës së ardhshme do të fillojë zbukurimi tradicional i Ulqinit në prag të festave të Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve. Siç mësojmë, qyteti do të dekorohet shumë më larmishëm se në vitet

Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Zyrtari i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Bernard Çobaj, së shpejti do të emërohet i ngarkuar me punë në Ambasadën e Malit të Zi në Prishtinë, mëson Portali Ul-info. Mali i Zi dhe Republika e Kosovës

Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA
Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA

  Nëse dëshironi që dhjetorin dhe festat e fundvitit ti kaloni në bregdet, Ulqini është zgjedhja juaj e duhur sepse kete vit Ulqini do të shëndrrohet në një destinacion feste, festat e fundvitit do

Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit
Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë do të organizojnë veprimtarinë shkencore dhe jubilare “NJË KOMB – NJË GJUHË LETRARE”, me rastin e

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar