Prapë në Ulqin: SHQYRTIMI PUBLIK PËR SIMBOLE KOMBËTARE

75510_10202294603190688_348614100_nMinistria për të drejtat e njeriut dhe pakicave, në bashkëpunim me komunën e Ulqinit, do të iniciojnë shqyrtimin publik për tekstin e Draftit të ligjit për zgjedhjen, përdorimin dhe ekspozimin publik të simboleve kombëtare.

Ato dërguan ftesë të hapur të gjithë qytetarëve/eve të Komunës së Ulqinit që të kyçen në shqyrtimin publik me propozimet, vërejtjet dhe sugjerimet e veta të kontribuojnë përmbajtjes së Draftit të këtij ligj.

Shqyrtimi publik për këtë Draft të ligjit do të mbahet të premten, me 8 nëntor të vitit 2013, në sallën e Komunës së Ulqinit me fillim në ora 10:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…