Prapë shkelet afati për “Jadran”: MASHTRIME TASHMË TË PARA

i-ulcinj-ce-imati-svoj-splendid-slika-78165Vetëm para katër muajve nga komuna e Ulqinit, mbas takimit me përfaqësuesit e “Star of Montenegro” dhe NP “Të Mirat detare”, është paralajmëruar me zë të lartë që pikërisht me 1 nëntor të 2013 do të filloj realizimi i projektit të ndërtimit të hotelit “Jadran” në gadishullin Sula.

Por, prapë asgjë! Pak kohë më parë në komunë të Ulqinit është mbajtur mbledhja e re në përbërje të njëjtë në të cilin janë përmendur afatet e reja, si dhe që “punët përgatitëse për ndërtimin e hotelit do të fillojnë në afat sa më të shkurtë”.

Përndryshe, 1 tetori ishte afati i paralajmëruar për kushedi cilin fillim të ndërtimit të hotelit “Galeb”.

“Ulqini është viktimë dhe në vend që të kryhet revizioni i kontratave privatizuese, vetëm premtohet e reja në mënyrë që të qetësohet pakënaqësia dhe vazhdohet me avazin e vjetër. Por, ne e dimë dhe të gjithë e dinë kush janë ato investitor dhe kush i solli kështu që nuk presim që Qeveria që i solli të rishikoj kontratat”, tha drejtori i Mogulit Xhemal Peroviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep