Nga albumi i sulltan Abdul Hamidit: DY FOTOGRAFI TË VJETRA TË ULQINIT

Pak kohë më parë opinionit u prezantuan dy fotografi të vjetra të Ulqinit të cilat ndodheshin në albumin privat të sulltan Abdul Hamidit (1876-1909).Ulqini (vjeter) ne funt te shekullit 19, 1880-1900Bëhet fjalë për një nga sundimtarët më të mençur dhe që udhëhoqi më gjatë në Perandorinë Osmane, ditëlindja e të cilët, me theksimin e flamurit turk në direk, çdo herë është festuar në anijet Ulqinake.

Fotografitë janë shumë cilësore. Janë bërë nga kepi Suka, në fund të shekullit 19.Ulqini ne fund te shekullit 19, 1880-1900

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…