Prej nëntorit: BARDHI DHE SINISHTAJ PRAPË DEPUTET

Bardhi_SinistajLideri i Lidhjes demokratike në Mal të Zi Mehmet Bardhi dhe i Iniciativës qytetare Vasel Sinishtaj do të jenë në fillim të nëntorit prapë në bankën e deputetëve të Parlamentit malazez.

Ato, sipas dispozitave të marrëveshjes, do të zëvendësojnë partnerët e vet të koalicionit, liderin e Partisë demokratike Fatmir Gjeka dhe nënkryetarin e Forcës Genci Nimanbegu. Me këto marrëveshje është parashikuar që Gjeka dhe Nimanbegu ti bëjnë dy vitet e para të mandatit, e pastaj ti zëvendësojnë Bardhi dhe Sinishtaj.

Bardhi dhe Sinishtaj për “Dnevne novine” kanë thënë që në Kuvendin e Malit të Zi do të jenë në fund të vitit, “e ndoshta edhe më herët”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…