Prej nesër: RRYMA MË E SHTRENJTË 0,94 PËR QIND

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Rryma elektrike për amvisëri do të jetë prej nesër, më 1 gusht, më e shtrenjtë për 0,94 për qind, kështu që kilovati do të kushtojë 10,08 cent me tatimin mbi vlerën e shtuar.

Kryetari i Këshillit të Agjencisë rregulluese për energjetikë Branisllav Prelleviq tha që për konsumatorët shpërndarës çmimi i energjisë elektrike do të zvogëlohet për 0,01 për qind.

Çmimi i ri i rrymës do të vlejë deri në fund të korrikut të vitit të ardhshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…