Prej sot: FILLOI AFATI PËR DORËZIMIN E LISTAVE ZGJEDHORE

Kuvendi, SkupstinaMbasi që Kuvendit të Ulqinit para një muaji është shkurtuar mandati dh zgjedhjet janë caktuar me 26 janar, prej sot fillon dorëzimi i listave zgjedhore për këshilltar të cilat dorëzohen Komisionit zgjedhor komunal.

Kryetari i këtij institucion Jakup Murati për Antena M ka deklaruar që listat zgjedhore mund të dorëzohen nga sot deri më 31 dhjetor. “Listën e plotë zgjedhore KKZ do ta publikoj deri më 10 janar. Vendvotimet me propozim të organit përgjegjës do të caktohen deri më 5 janar, ndërsa komisioni do ti publikoj deri më 15 janar”, shpjegoj ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…