Të martën: PREJ GJERANASH DERI NË ADË PA RRYMË

Struja, Rryma elektrikeTë martën, më 10.02.2015, në periudhën prej 10.00 deri në 16.00 ora, për shkak të punimeve të planifikuara në TS 35/10 kV “Plazhi i madh 1”, si dhe të punimeve në qelizën “Dovod Kodre”, pa rrymë elektrike do të jenë zona Gjerana, Plazhi i madh, Shtoji, Shën Gjergji dhe Ada e Bunës, njoftohet Portali Ul-info nga Qendra e dispeçerit në Elektroshpërndarësin e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci