Prej të martës: SHTRENJTOHEN TË GJITHË LLOJET E KARBURANTIT

Gorivo, Dizel, Benzin, Karburanti, Nafta, BenzinaTë gjithë llojet e karburantit në Mal të Zi prej mesnatës do të jenë më të shtrenjta për pesë gjegjësisht gjashtë cent, njofton agjencia Mina-bussines nga Ministria e ekonomisë.

Çmimi i eurosuperit 95 dhe 98 në 15 ditët e ardhshme do të jetë më i lartë për pesë cent dhe do të 1,12 euro, gjegjësisht 1,16 euro.

Litri i eurodizelit do të rritet për pesë cent dhe do të jetë 99 cent.

Nga Ministria e ekonomisë thanë se ky është ndryshimi i parë i vlerave maksimalisht të lejueshme të derivateve të naftës mbas gati dy muajsh, gjegjësisht mbas tre periudhave llogaritëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…