Prej Ulqinit deri në Shtoj: MBILLEN MBI 1.200 FIDANE DEKORUESE

Të premten në Ulqin është realizuar aksioni i mbjeljes së mbi 1 200 fidaneve përgajtë Bulevardit Teuta, Bulevardit Gjergj Kastrioti Skënderbeu deri në qendër të Shtojit.

Aksioni është organizuar në kuadër të fushatës „Për Malin e Zi më të bukur dhe më të shëndetshëm“.

Këtë aksion së bashku me Komunën e Ulqinit e përkrahën Agjencia për Mbrojtjen e Natyrës dhe Mjedisit Jetësorë, në bashkëpunim me Coca Cola – HBC, SHPK „Veprimtaritë Komunale“ Ulqin dhe OJQ „Martin Scheider Jacoby Assotiation“ (MSJA).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”